Do dań mięsnych, jagnięciny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, gęsi, kaczki i indyka, do wędlin, do marynowania i wędzenia mięsa. Do sosów, jaj, marynat i kiszonek, do sałat oraz ryb. Kolendrę stosuje się również do pieczywa i pierników.
Właściwości:
Witamina C, naturalne antyhistaminy i bioflawonoidy pomagają leczyć alergię. Kolendra wspomaga wątrobę oraz wydzielanie enzymów trawiennych. wzmacnia również nasz system immunologiczny i pomaga zapobiegać chorobom infekcyjnym.
Pochodzenie: Niemcy
Produkt bez konserwantów!
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
Waga: 20g(+/-1g)
W związku z używaniem na terenie zakładu selera, gorczycy, mleka i soji, prodkukt może zawierać śladowe ich ilości. Produkt suszony.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzję